torstai 3. maaliskuuta 2011

Liian kiireinen


Blogin päivittämisestä on kulunut lähes kuukausi. Tieto on musertava, tulee yllätyksenä, pyytämättä ja kysymättä lupaa. Olen monet kerrat pyörittänyt ajatuksiani paperile ja valmistautunut kirjoittamaan aiheesta sekä toisesta, mutta totuus astuu tielle: olen liian kiireinen ja ylityöllistetty. Voisi sanoa jopa että olen alipalkattu ottaen huomioon ettei kaikista tekemistäni töistä makseta minkäänlaista palkkaa. Näiden palkkiottomien tehtäävien suorittamisen sijaan, olisin voinut viihdyttää teitä. Kuinka palkitsevaa se olisi ollut?

Ainoa asia, jonka pyörittämisestä paperille on ollut hyötyä, on pikku lintusesta piirtämäni kuva. Mokoma istuu nyt hartiallani, ja muistuttaa elämän totuudesta: me olemme rajallisia. Siipi on piirretty liian pieneksi, koska siten se ei kykene kantamaan pitkälle, niin kuin harvemmin mikään elämässäkään.

Ja mikä on pointti? No se, että vaikka olen liian kiireinen nyt kertomaan teille blogini kautta mitä mietin, voin luvata että nämä siivet kantavat yhä. Voitte lukea ajatuksiani lehdistä, esitteistä, erilaisilta sivustoilta. Omalla tai aatteen nimellä allekirjoitettuna.

1 kommentti:

  1. Kuvassa lumiveistos, jota olin tekemässä SDP:n joukkueessa alle 24h varoituksella. Yhdessä eteenpäin!

    VastaaPoista