torstai 28. elokuuta 2014

Sukkahoususankarit ja legginssisisaret hoi

Hyvät naiset ja herrat. On aika ottaa vakava aihe esille: sukkahousut ja legginssit. Syksy on saapunut keskuuteemme ja on aika alkaa suojaamaan kesän paljaina kirmanneet sääret hieman lämpimämpiin asusteisiin. Ja tässä vaiheessa kannattanee jo mainita, että kaikki alla mainitut synnit on suoritettu.

Haluan huomauttaa niille henkilöille, jotka eivät ole käyttäneet sukkahousuja joko koskaan tai pitkään aikaan (ja aikahan kultaa muistot), että kyseessä on hyvin epämukava vaatekappale, joka on vuosikymmenien saatossa osoittanut kuitenkin tarpeellisuutensa. Me (pääasiassa) naiset emme siis käytä kyseenosaista vaatekappaletta sen vuoksi, että voisimme valittaa niiden epämukavuudesta tai aiheuttaa teille ”seksin tappamis”-hetkiä (kyllä armas exäni ilmoitti aikanaan, että seksielämämme on mennyttä, kun legginssit tulevat kuvioihin. Exä meni - legginssit jäi - ero syyhyn ei ollut tämä), vaikkakaan nämä asiat eivät ole estettävissä. 

Hillittömän harvoin löydän mukavia, sopivan kokoisia tai mallisia sukkahousuja. Jos löydän täydelliset sukkahousut: säästän pakkauksen, ostan saman tien useampia samanlaisia ja kulutan nämä uskolliset ystävät loppuun kynsilakan voimin. 

Mutta rakkaat naiset, mikäli sukkahousut eivät ole sopivat, tehkää maailmalle palvelus ja heittäkää niillä haaroista sopimattomilla, lötköttävillä, kinnaavilla tai kääriytyvillä kidutusvälineillä vesilintua. Turha itseään on kiusata mokomilla reuhkoilla, mikäli ilmankin pärjää. Niin ja legginsit eivät ole sukkahousujen korvike, vaan kokonaisuuden pitää sopia yhteen. Kyllä sen huomaa jos muuten kesäinen juhla-asu on pyritty ennen kotoa lähtöä tehdä mukavaksi korvaamalla sukkahousut legginsseillä.

Ja kun nyt saarnaamisen makuun pääsin, niin muistetaan myös se totuus ettei legginssit, jegginssit ja kaikki muut muotoja nuolevat kaksilahkeiset vaatekappaleet kerta kaikkiaan ole housujen korvike. Kyllä peba kannattaa peittää kaikesta kyykkäämisestä huolimatta, kun kadulla kulkee (salille omat säännöt). Kivasti istuvat farkut kyllä tuovat niitä muotoja tarpeeksi esille mikäli niitä halajaa esitellä. Antaa mennä vaan! 

Viimeinen ja kenties tärkein asia, jonka haluan nostaa esille sukkahousujen epämukavuuden nimissä on: sukkahousujen korjailu päällänsä yleisellä paikalla. Rakkaat naiset, nyt on totuuden hetki. Uskokaa tai älkää, mutta sukkahousujen päälle pukeminen ei suo teille näkymättömyyttä. Kun te korjaatte tätä kyseistä asukappaletta kaikkien nähden; kaikki todellakin näkevät sen! Sukkahousujen ylös vetäminen, vyötärön korjaaminen tai minkälainen tahansa venyttely ja vetäminen ei ole sallittua missään muualla kuin naisten huoneessa. Mikäli tiedätte syyllistyneenne tähän rikokseen, palatkaa muutama kappale ylöspäin ja pohtikaa minkälainen vesilintu voisi kohteeksi löytyä. Tai sitten vaan roskikseen. Ne vesilinnut on kuitenkin suojeltuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti