perjantai 4. helmikuuta 2011

Eläintarhan esittely


tekijä: Taika Mäkelä päivä: 10. huhtikuuta 2010 kello 16:56

Duu universumissa pyörivät karvapallot ja heidän esittelynsä, kas näin:

Mooses = Möllikissa joka tunnetaan myös taistelunorsuna keveiden liikkeittensä vuoksi. Liikerataa voi seurata tömähtelyiden mukaan. Ilmeisesti kokenut asteen verran happivajetta syntyessään, koska ei kykene nopeaan ajatteluun. Tuntiessaan suurta hyvää oloa ja hellyyttä, tämä jämerän kokoinen katti, osoittaa sitän tunkemalla syliin ja kuolaamalla.

Hantta = Eläintarhan selvästi sievempi, kissamaisempi ja fiksumpi osapuoli, joka pyrkii osoittamaan halveksuntaansa kaikkia kohtaan pääosin eteisen vaatekaapin päältä. Saanut nimensä Hantta Krausen mukaan. Nimi ei kuitenkaan tätä kissaneitiä pahenna, vaan ennemminkin lisää "haistakaa v..." asennettta.

Suti = Perheen vanha herra, joka tunnetaan myös lempinimellä Papparainen. Perheen ensimmäinen koira, ja ansainnut asemansa kiukkuisena patrioottina. Tämä kaveri osaisi kertoa niitä juttuja, jotka alkavat sanoilla "silloin kun minä olin nuori" tai "silloin kun minulla oli kaksi silmää". Tämä pappa näyttää suuttuessaan mistä kana kusee ja koska sitä käsketään munimaan. Älä anna hampaattoman suun hämätä.

Tatu = Jälleen kerran koiraosiollakin on yksinkertaisempi osapuoli. Liian suuren kielen syntymälahjana saanut apinanaama on saanut puutteidensa puolesta kaksi asiaa jotka korvaavat paljon: Jär-jet-tö-män hyvät unenlahjat sekä suuren sydämen. Tämä koira kuuluu tyynyille, sänkyyn, sohvalle ja syliin.

Nuusku = Perheen kuopus osaa olla totaalinen tollo. Se osaa syödä kaukosäätimiä, reikiä seinään, repiä paperia ja osallistuu perheen kodin sisustamiseen siirtelemällä muun muassa lämmittämiseen tarkoitettuja puita omaan kasaansa makuuhuoneen ja eteisen ovelle. Mutta kaikki on anteeksi annettu, kun metsältä tuodaan kotiin saalista. Mitään kaukosäädintä ei koskaan ollutkaan.
Ja tämä dreeveri rakastaa hellyyttä.

Pakko lopettaa... Mooses kuolaa näppäimistölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti